Start Your Run

Powered by Runnersworld Arnhem

Ben jij klaar om jouw hardloopdoelen te behalen? Wil je 2024 gezond beginnen met hardlopen of ben je op zoek naar meer uitdaging in je trainingen? Wil je deelnemen aan de Stevensloop of Zevenheuvelenloop in Nijmegen, De Amsterdam of Rotterdam marathon? en zoek je een effectieve voorbereiding?

Dan hebben wij goed nieuws voor jou!

In samenwerking met Runnersworld Arnhem organiseren wij het programma “Start Your Run” om jou optimaal voor te bereiden op jouw event. In 10 weken stomen we je klaar voor dit mooie event.

Of je nu de 5 km, 10 km of halve marathon wilt lopen, wij staan klaar om jou te begeleiden naar de finishlijn. Beginner tot Pro, iedereen kan meedoen!

Wat houdt het programma in?

 • We bieden vijf gezamenlijke trainingen aan in Arnhem.
 • Trainingsschema per week met feedback op jouw trainingen via app of persoonlijk in de winkel.
 • De trainingen worden geleid door ervaren hardlooptrainers, Danaid Prinsen en Dick van den Broek
 • Kick-off zaterdagochtend (diverse start data) vanaf Runnersworld Arnhem daarna bereiden we 10 weken lang voor en ontvang je elke week een persoonlijk schema op basis van jouw behoefte (aantal trainingen, welke dagen je wilt trainen).

Waarom deelnemen aan “Start Your Run”?

 • Je krijgt professionele begeleiding van Danaid en Dick die jou helpen je doelen te bereiken.
 • Samen trainen met gelijkgestemde hardlopers zorgt voor extra motivatie en plezier.
 • Tijdens het programma ontvang je waardevolle tips en advies over trainingstechnieken, voeding en blessurepreventie. We willen ervoor zorgen dat je niet alleen fysiek, maar ook mentaal klaar bent voor jouw hardloopwedstrijd.
 • 10% korting op de gehele collectie bij Runnersworld Arnhem.
 • Je krijgt de kans om in een stimulerende omgeving te trainen en jezelf te verbeteren.

Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor “Start Your Run” bij Runnersworld Arnhem. Bereid je optimaal voor op de Stevensloop en maak van jouw hardloopavontuur een succes!

Voor meer informatie en inschrijvingen kun je contact opnemen met Runnersworld Arnhem via telefoonnummer 026 442 4223 of per e-mail info@runnersworldarnhem.nl

Kosten Start Your Run pakket (inclusief goodie bag t.w.v 67,79 euro): 89 euro p.p.

Inclusief:

 • Schema
 • Persoonlijke begeleiding
 • 10 weken een weekschema
 • 5x gezamenlijke training o.l.v. Dick en/of Danaid

Exclusief:

 • Startbewijs hardloopwedstrijd

Over ons

Danaid

Danaïd Prinsen, 800 meter loopster met als grote doel de Olympische spelen. Naast haar sport is ze afgestudeerd trainer coach en werk ze bij Runnersworld Arnhem. Waar sport in haar bloed zit, zit training geven dat ook. Ze heeft enorm veel zin om jullie allemaal te gaan ontmoeten en er samen een fantastische voorbereiding naar de Stevensloop van te gaan maken.

Tijdens de gezamenlijke trainingen neemt ze jullie mee in de mooie wereld van de loopscholing en looptechniek. De loopscholing is een van haar favoriete onderdelen van de training. We gaan aan de slag met verschillende bekende én onbekende oefeningen.

Dick

Dick van den Broek, van baan tot marathonloper Dick is van alle markten thuis. In zijn jongere jaren liep Dick 2.19uur op de hele marathon en 1.04uur op de halve marathon. Nu bij de masters kan hij nog steeds met een groot deel van de jonge honden meekomen. Zijn niveau op de marathon ligt op 52 jarige leeftijd nog steeds op 2.34uur op de marathon. Zijn ervaring wil hij graag met jullie delen tijdens de gezamenlijke trainingen. Samen met Danaid maakt hij de schema’s en voorziet jullie van feedback op jullie eigen trainingen. Ook Dick is werkzaam bij Runnersworld Arnhem en kijkt er ook naar uit jullie te ontmoeten op 6 januari!

Bas

Bas Visserman, De liefde voor hardlopen zit diep. Als kleine Bas liep hij op Papendal, behaalde hij Nederlandse junioren titels, hield hij altijd alles in de gaten wat maar enigszins met hardlopen te maken had en bleef de passie altijd aanwezig, ook in tijden dat hij niet rende. Je kunt wel stellen dat het als zoon van, 29 jaar lang Nederlands recordhouder op de 400m (45,68s), Arjen Visserman het hardlopen met de paplepel is ingegoten.

Bas is ontzettend trots om samen met zijn team deze Start Your Run aan te bieden.