Agenda


Upcoming events:

ARNHEM FAST 5 op 22 mei 2024

Powered by Saucony.

STADSBLOKKEN ARNHEM 22mei 19:00u

Vijf kilometer. Het lijkt kort, soms voelt het eindeloos lang. Het moet sneller, harder beter, – tot je hart uit je borst bonkt en je niet meer weet waarom hardlopen zo leuk is. En dan ineens: de finish, je mag stoppen, je checkt je horloge en BAM: je PR op de klok!

Schoenen. Je benen rennen, je schoenen dragen je. Ze maken het verschil tussen een persoonlijk record en verliezen van de buurman. Probeer zelf.

Kosten: 7,50 INCLUSIEF SAUCONY T-SHIRT voor alle deelnemers.

https://www.eventbrite.nl/e/arnhem-fast-5-tickets-895063297417

LET OP: MAXIMAAL 150 TICKETS BESCHIKBAAR.

Bij de finish is een klok waarop je je tijd kunt zien maar er is geen tijdregistratie en er wordt ook geen einduitslag opgemaakt. Je bent dus verantwoordelijk voor je eigen tijdregistratie.


Previous events:

RunCafe 27 september Ciko’66 editie

Op woensdag 27 september is er weer een RunCafe: De Ciko’66 editie in de kantine van Ciko’66. Na een succesvolle editie in maart bij Runnersworld Arnhem nodigen we jullie nu graag uit in de kantine van Ciko’66. We hebben weer een mooi programma. Meer informatie over het programma volgt later via onze socials.

DUDOK ART RUN 16 mei 2023

Op dinsdag 16 mei is het dubbel feest! Dudok Arnhem viert haar twintigste verjaardag en de Arnhem Running Tribe (ART) is één jaar jong. Om dit te vieren lopen we de Dudok ART Run, doen jullie mee?

De Arnhem Running Tribe is dé community voor hardlopers uit Arnhem en daarbuiten, die hun passie voor het lopen graag delen. Op 16 mei kom je hier alles over te weten. Join the tribe, The ART of running!

Voor deze editie is een mooie stadsroute uitgezet langs twintig iconen op het gebied van erfgoed, cultuur en architectuur. We rennen dwars door de Eusebiuskerk, het Focus Filmtheater, Collectie DE.GROEN, Rozet, Introdans, het ondergrondse ArtEZ gebouw, de tuin van Museum Arnhem, Alliander, Luxor Live en Musis. Running through ART! We lopen ook door twee sportlocaties: Runnersworld Arnhem en Indoor Action. De Dudok ART Run leert je Arnhem op een nieuwe manier kennen, kom het beleven!

We verzamelen vanaf 19.00 uur bij Dudok Arnhem. Daar krijgen we een korte uitleg en zal stadsdichter Jesse Laport ons in stijl uitluiden. Vervolgens lopen we in groepen de route van ongeveer zes kilometer, elke groep wordt begeleid door een pacer. Na afloop staat er een gezellige borrel klaar met biertjes van de Arnhemse stadsbrouwer Durs en andere drankjes, dus schrijf je snel in!

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-dudok-art-run-611147898817

1 mei Arnhem’s fastest 5k (Saucony TAKE COURAGE-TOUR)

Runnersworld Arnhem organiseert samen met de Arnhem Running Tribe en Saucony de snelste en leukste 5 kilometer van Arnhem.

Wil jij je vorm testen en jouw PR verbeteren dan is dit het moment!

Tijdens dit event kan je de nieuwste en de snelste schoenen van Saucony testen. O.a de Saucony Endorphine Elite, Pro en Speed. Maar ook modellen zoals de Truimph en Ride.

Start en finish op de Stadsblokken in Arnhem. Deelname is gratis en iedere deelnemer ontvangt een GRATIS Saucony T-shirt. En de inschrijving is ook nog eens GRATIS. Reserveer nu je ticket en loop op 1 mei de 5k. van je leven. Alle niveau’s en snelheden zijn welkom!

19:00 uur startnummer uitgifte

19:30 uur start eerste wave

20:00uur start tweede wave

Schrijf je hier in:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-arnhems-fastest-5k-616929421507

RUNCAFE ROTTERDAM EDITIE 29 MAART 2023

Eindelijk het is weer zover: het Arnhem Runcafé is terug! En dat op 29 maart.

Deze keer vindt het Runcafe plaats in Runnersworld Arnhem; the place to be.

Reserveer jouw tickets “GRATIS” in onze link in bio. Vol = vol!

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-runcafe-rotterdam-marathon-editie-571033816517

#runcafe #arnhemrunningtribe #hardlopenisleuk #rotterdammarathon #runnersworldarnhem #arnhem

25 augustus SummerTrail

1845u verzamelen bij Runnersworld Arnhem, start 1900u.

Einde met een hapje en drankje bij Runnersworld rond 2030u


11 augustus SummerTrail