About the Tribe

De Arnhem Running Tribe is de community van en voor hardlopers in Arnhem en de regio. Hardlopen door de prachtige en groene hardloopomgeving van Arnhem is iets waar we enorm van genieten en waar we trots op zijn. De Tribe Cave bij Runnersworld Arnhem is onze uitvalsbasis en van daaruit organiseren we een frequent programma met Runcafes, social runs, mooie trailroutes, samen marathons kijken en clinics.

Onze Strava-club is de online-omgeving waar leden elkaars trainingen kunnen volgen en deze is één van de grootste van het land met inmiddels 750 leden.

De organisatie is in handen van Edwin Verdurmen, Barbara Kerkhof en Bas Visserman. Edwin is programmamaker en moderator en heeft daardoor veel ervaring in het organiseren van een inspirerend programma. Hardlopen is voor hem de perfecte manier om van de prachtige natuur in en rond Arnhem te genieten. Barbara is schrijver, fotograaf en hardloper. Ze publiceerde onder meer het boek ‘Hardlopen voor vrouwen’ en werkt momenteel aan haar volgende boek. Hardlopen is voor haar een avontuur, een reis die je soms los maakt van de werkelijkheid. Bas Visserman is voormalig middellangeafstandsloper en eigenaar van Runnersworld Arnhem.

ART organiseert activiteiten, meestal vanuit de tribe-cave bij Runnersworld Arnhem aan de
Van Muijlwijkstraat 68A.

  • Live streams kijken van de grote marathons en andere gave wedstrijden
  • Social runs
  • Hardloopevents zoals de Dudok ART Run, Arnhem Pegasus Run en Hertlopen voor
    Roparun
  • Films & documentaires
  • Social runs
  • Runcafe – onderhoudend programma met interviews
  • Runspiration – informatieve en inspirerende avonden over een specifiek thema

Houdt onze agenda in de gaten en onze accounts op Facebook, Instagram en Strava.