About the Tribe

De Arnhem Running Tribe is de community van en voor hardlopers in Arnhem en de regio. Hardlopen door de prachtige en groene hardloopomgeving van Arnhem is iets waar we enorm van genieten en waar we trots op zijn. De Tribe Cave bij Runnersworld Arnhem is onze uitvalsbasis en van daaruit organiseren we een frequent programma met Runcafes, social runs, mooie trailroutes, samen marathons kijken en clinics.

Onze Strava-club is de online-omgeving waar leden elkaars trainingen kunnen volgen en deze is één van de grootste van het land met inmiddels over de 800 leden.

De organisatie is in handen van Bas Visserman, Barbara Kerkhof, Danaid Prinsen en Dick van den Broek.

Barbara Kerkhof

Barbara is schrijver, fotograaf en hardloper (www.barbarakerkhof.nl) . Ze publiceerde onder meer het boek ‘Hardlopen voor vrouwen’. Hardlopen is voor haar een avontuur, een reis die je soms los maakt van de werkelijkheid.

Danaid Prinsen

Danaïd Prinsen, 800 meter loopster met als grote doel de Olympische spelen. Naast haar sport is ze afgestudeerd trainer coach en werk ze bij Runnersworld Arnhem. Waar sport in haar bloed zit, zit training geven dat ook.

Bas Visserman

Bas Visserman is voormalig middellangeafstandsloper en eigenaar van Runnersworld Arnhem (www.runnersworldarnhem.nl).

Dick van den Broek

Dick van den Broek, van baan tot marathonloper Dick is van alle markten thuis. In zijn jongere jaren liep Dick 2.19uur op de hele marathon en 1.04uur op de halve marathon. Nu bij de masters kan hij nog steeds met een groot deel van de jonge honden meekomen. Zijn niveau op de marathon ligt op 52 jarige leeftijd nog steeds op 2.34uur op de marathon. Zijn ervaring wil hij graag met jullie delen tijdens de gezamenlijke trainingen. Samen met Danaid maakt hij de schema’s en voorziet jullie van feedback op jullie eigen trainingen. Ook Dick is werkzaam bij Runnersworld Arnhem

ART organiseert activiteiten, meestal vanuit de tribe-cave bij Runnersworld Arnhem aan de
Van Muijlwijkstraat 68A.

  • Live streams kijken van de grote marathons en andere gave wedstrijden
  • Social runs
  • Hardloopevents zoals de Dudok ART Run, Arnhem Pegasus Run en Hertlopen voor
    Roparun
  • Films & documentaires
  • Social runs
  • Runcafe – onderhoudend programma met interviews
  • Runspiration – informatieve en inspirerende avonden over een specifiek thema

Houdt onze agenda in de gaten en onze accounts op Facebook, Instagram en Strava.